Tenniksen pelaaminen jatkuu Linnoituksessa

HEIKKI SAIRANENLAPPEENRANTA. Tenniksen pelaaminen ja myös muu toiminta jatku

HEIKKI SAIRANEN

LAPPEENRANTA. Tenniksen pelaaminen ja myös muu toiminta jatkuu Linnoituksen Urheilutalossa entisellään. Urheilutalo Oy:n hallitus on saanut kaupungilta suullisen lupauksen, että toiminta jatkuu ainakin pari vuotta.

– Saimme torjuntavoiton, kiittää Urheilutalo Oy:n hallituksen puheenjohtaja Raimo Ellonen.

Lappeenrannan kaupunginhallituksen viime syyskuussa tekemän päätöksen mukaan Linnoituksen Urheilutalon käyttötarkoitus tulee saneerauksen myötä muuttumaan. Kaupunginhallitus antoi organisaationsa tehtäväksi yhdessä Lappeenrannan Urheilutalo Oy:n kanssa selvittää tenniksen harrastusmahdollisuudet yhdessä muiden jo olemassa olevien hallien tai hankkeiden kanssa.

– Kävimme useita neuvotteluja kaupungin kanssa. Meillä lähtökohtana oli, ettei pääkäyttötarkoitusta muuteta.

Sen verran Urheilutalon hallitus perääntyi, että se on valmis neuvottelemaan kolmen kesäkuukauden tauon jatkamisesta, jos kaupunki tarvitsee taloa silloin muuhun käyttöön.

– Lähtökohtana meillä oli myös se, että mikäli kaupunki yksipuolisella päätöksellä ottaa urheilutalon muuhun käyttöön, tulee kaupungin hankkia korvaavat tilat.

Ellosen mukaan neuvottelujen tulos oli torjuntavoitto.

– Lappeenrannassa on puhuttu tänä syksynä uuden tennishallin rakentamisesta Harapaisiin. Kaupunginjohtajan suositus on ollut, että siinä olivat mukana kaupungin lisäksi LTS ja Urheilutalo Oy.

Kirjoittaja:
Heikki Sairanen