HEVOSMIESTEN TIETOTOIMISTON VEIKKAUSVIHJEET

Hevosmiesten finaali HUH-HUH, nyt ne on istuttu. Nimittäin välierät, jotka totuuden nimissä toisinaan ottavat koville. 17 puolen tunnin lied-konserttia lähes tulkoon yhteen menoon ja melkein vuorokauden sisällä on kova urakka vaikka olisi kuinka heavy user. Kun kaikki biisit, anteeksi liedit, eivät ole soineet taustalla hevosmiesten tietotoimiston keskusradiossa eivätkä siten ole tutuiksi tulleet, on vastaanottokyky toisinaan…

Hevosmiesten finaali

HUH-HUH, nyt ne on istuttu. Nimittäin välierät, jotka totuuden nimissä toisinaan ottavat koville. 17 puolen tunnin lied-konserttia lähes tulkoon yhteen menoon ja melkein vuorokauden sisällä on kova urakka vaikka olisi kuinka heavy user.
Kun kaikki biisit, anteeksi liedit, eivät ole soineet taustalla hevosmiesten tietotoimiston keskusradiossa eivätkä siten ole tutuiksi tulleet, on vastaanottokyky toisinaan kovilla. Mutta huomenna finaalissa tilanne muuttuu kun tutut Rusalkan, Yön kuningattaren ja Jalokiviaariat sulavat korvissa huomattavasti helpommin.

MUTTA joidenkin oli jopa poistuttava kesken välierien. Syy ei kuitenkaan ollut liedien vaan ilmassa suurina määrinä leijuneiden haju- ja partavesien. Ei siinä tarvinnut olla edes astmaatikko, kun katku alkoi kutittaa keuhkoja kiusaavalla tavalla.
Hevosmiesten tietotoimistossa pelätäänkin, minkälainen hajumuuri on vastassa perjantain finaalissa, kun kaikki parhaimpiinsa tälläytyneet frouvat ja herrat hölväävät joululahjaksi saamiaan hajusteita niin että varmasti tuntuu. Silvuplee, käyttäkää hajuja hienovaraisesti ja jättäkää niille mahdollisuus korostaa miellyttävää persoonaanne.

HEVOSMIEHILTÄ ei ole kyselty finalistilistaa joten tässä se tulee. Perjantain finaalissa laulavat miehistä tenori Juhana Suninen, bassobaritoni Nicholas Söderlund ja baritonit Jussi Ziegler ja Markus Nieminen. Neljä siksi, etteivät palkinnot ihan yrittämättä tulisi.
Naisista finaalissa laulavat vuoden 1999 miesten sarjan voittaneen Herman Wallénin sisko, sopraano Ida Wallén ja saman äänialan Kaisa Ranta sekä mezzot Tiina-Maija Hirvilammi ja Essi Luttinen. Viides paikka jaetaan Sanna Heikkisen, Jenni Lättilän, Marion Melnikin ja Katri Mäntylän kesken. Siis jos loppukilpailijoita on yhdeksän.

TÄLLÄ KERTAA ovat kilpailijat olleet kautta linjan kuulemma liian vanhoja. Mutta annas olla, jos he olisivat nuoria. Sitten valiteltaisiin, että kovin ovat nuoria eikä heillä mitenkään voi olla kypsyyttä laulaa aarioita ja liedejä niiden vaatimalla tavalla.
Ja eivätkö vanhuuskommenttien heittäjät tiedä, että Jari Tervoa lainataksemme Suomessa nykyisin vanhoja ovat vain kuolleet.

HEVOSMIESTEN tietotoimistolle sattuu joskus virheitä: kopin paikan näyttäjä Korhoselle ei ollut Ilona Hannikainen vaan Tuulikki Närhinsalo. Hannikainen viittilöi ja Närhinsalo käytti äänijänteitään, yhteistyöllä mies saatiin oikeaan paikkaan. Tietotoimisto pahoittelee virhettä.

Kirjoittaja:
2006-01-05