Categories
Artikkelit

Paltan paikallisryhmä julkaisee antologian

LIISA KUKKOLA KIRJOITTAJARYHMÄ Kursiivi julkaisee yhteistyössä kirjailijayhd

LIISA KUKKOLA

KIRJOITTAJARYHMÄ Kursiivi julkaisee yhteistyössä kirjailijayhdistys Paltta ry:n kanssa antologian Ja tulin tarhaan, joka sisältää mietelmiä, tarinoita ja runoja arkiavaruudesta.

Antologian teemana on salaperäinen, historiallinen kivikehä jatulintarha, jonka merkityksestä on esitetty monenlaisia tulkintoja. Kivikehiä löytyy Luumäeltä, Miehikkälästä ja Savitaipaleelta – samoilta seuduilta on myös antologian kirjoittajiakin. Yhteensä kirjoittajia on 16 – valtaosa Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueelta.

Kirjoittajat ovat Eila Hurskainen, Anneli Hyyrynen, Riitta Kotisalo, Ranja Mansukoski, Hilkka Mattila, Eija Mättö, Irma Notkola, Kirsti Paakkanen, Liisa Pukki, Liisa Elina Pukki, Riitta Pukki, Galina Punkkinen, Eila Puranen, Anja Romu, Tuula Uro ja Piri Wengler. Kansi on Leena Pukin käsialaa.

KIRJOITTAJAPIIRI Kursiivi aloitti toimintansa vuonna 2000. Ryhmä on yksi kirjailijayhdistys Paltan paikallisryhmistä. Kirjan julkistamistilaisuudet ovat maanantaina 9.1. Luumäen kirjastossa, torstaina 12.1. Savitaipaleen kirjastossa, sunnuntaina 15.1. Miehikkälän Ratevassa.

Kursiivilaisia on mukana myös Lappeenrannan Majurskassa runo- ja glögi-illassa perjantaina 13.1.2006.

Kirjan hinta 15 euroa, sitä saa ostaa kirjoittajilta.

Kirjoittaja:
Liisa Kukkola