Rokkarounela osti Palan ja painikkeen

Sami Rounela ja Pauli Taattola tekivät yrityskaupat.

Luumäkeläinen pitopalveluyritys Rokkarounela on ostanut lappeenrantalaisen kenttäkeittiöstään ja soppatykeistään tunnetun Pala ja Painike -yhtiön. Kauppa tehtiin juhannusviikolla.

Rokkarounelan omistaja on Sami Rounela, joka aloitti pitopalveluyrittäjänä 2004.

Pala ja Painike puolestaan on kaupan myötä eläkkeelle jääntiä aloittelevan lappeenrantalaisen Pauli Taattolan yhtiö, joka aloitti toimintansa 2001.

Pala ja Painike on järjestänyt ulkoilmaruokailuja Venäjää myöten urheilukilpailuissa, sukujuhlissa ja muissa ulkoilmatapahtumissa.

Sami Rounelan Rokkarounelalla on myös soppatykkejä, mutta hänen yrityksensä on kuitenkin enemmän keskittynyt perinteiseen pitopalvelutoimintaan.

Rokkarounelan vakioasiakkaita ovat luumäkeläinen tapahtumajärjestäjäyhtiö Salpasafarit ja Miehikkälässä sijaitsevan Korsumuseon tilausravintola.

Rokkarounelalla on toistaiseksi ollut Rounelan lisäksi palveluksessaan yksi vakituinen työntekijä. Tehty yrityskauppa saattaa lisätä vakituisten työntekijöiden tarvetta. Tosin työn kausiluonteisuus pistää Rounelan miettimään keikkatyöläisiä vakituisten sijaan.

Rokkarounelan toiminnassa talouden alamäki ei ole juuri näkynyt, vaan liiketoiminta on pyörinyt tähän saakka entiseen malliin.

– Pala ja Painike ei ollut ihan ilmainen yhtiö ostaa, mutta eiköhän siitä selvitä, sanoo luottavaisesti tulevaisuuteen suhtautuva Rounela.

Kirjoittaja:
Outi Salovaara