Raviradan toimitusjohtaja Kari Tiainen osa-aikaiseksi

Raviratayhtiö karsii kustannuksia, kun yhteinen organisaatio naapuriratojen kanssa ei toteutunut.

Jarmo Hämäläinen

LAPPEENRANTA. Kustannuksia karsivan Lappeenrannan Ravirata Oy:n toimitusjohtaja Kari Tiainen siirtyy kesäkuun alusta osa-aikaiseksi. Tiainen hoitaa jatkossa alkaen nykyisen tehtävänsä ohella lahtelaisen kirjapainon M&P Paino Oy:n toimitusjohtajan tehtävää.

— Kustannuksia pitää karsia. Meillä on vuodessa 19 ravit. Tekniikka on kehittynyt, varsinkin tietotekniikka asioiden hoidossa, Tarvitaanko siellä tornissa ympärivuotisesti päätoimista toimitusjohtajaa, tiivistää Lappeenrannan Ravirata Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jyrki Jauhiainen.

— Kari Tiainen oli asiassa aloitteellinen ja ratkaisuun päädyttiin myös siksi, ettei yhteistyö lähiraviratojen Mikkelin ja Kouvolan kanssa edennyt niin kuin olimme toivoneet.

— Meidän näkemyksemme mukaan näillä kolmella radalla olisi voinut olla yhteinen organisaatio ja toimitusjohtaja. Ratoja tarvitaan ja raveihin lisää pelejä, mutta organisaatiota pitää keventää, sanoo Jauhiainen.

— Yhteistyötä naapuriratojen kanssa jatketaan. Nyt alkava järjestely on tarvittaessa mahdollista purkaa nopeastikin, korostaa Jauhiainen.

Lappeenrannan Ravirata Oy on tehnyt Tiaisen aikana voitollisia tilinpäätöksiä, Kuninkuusravivuonna 2009 tehtiin 2,5 miljoonan euron liikevaihdosta lähes 300.000 euron liikevoitto.

KUVATEKSTI

Arkisto Kaisa Juntunen

Kari Tiainen hoitaa jatkossa Lappeenrannan raviradan toimitusjohtajan tehtäviä osa-aikaisesti.

Kirjoittaja:
Jarmo Hämäläinen