Categories
Artikkelit

Lemin tarkastus-lautakunnalta moitteet sisäisestä jähinästä

Matti RiiheläLEMI. Kunnan tarkastuslautakunta suomii Lemin voimakasta hallintokeskustelua.Lautakunnan mielestä ”lapsellinen sisäinen jähinä on heikentänyt organisaation toimintaa odotettua enemmän”.-Onko ulkopuolisen ammattihenkilön ratkaistava, mikä hiertää ja on organisaatiolle hyväksi, lautakunta kysyy ja huomauttaa, että kärsivällisyyttä koetellaan jo kamareissa.Lautakunta vakuuttaa olevansa kuitenkin luottavainen siihen, että lopulta itsekkäät motiivit jäävät taka-alalle ja sydän ja järki voittavat Lemilläkin.-Kunnan palveluksessa on vielä laadukasta joukkoa. Katsomalla asioita laajemmasta näkövinkkelistä avaa kangistunutta liikettä. Keskityttäköön hyviin asioihin ja lähdetään niistä käsin. Pyydetään anteeksi, jos on äkkipikaistuksissaan sanottu pahasti?-?siitä moni solmu aukeaa. Positiivinen meininkihän meillä on kokonaisuudessaan.LAUTAKUNTA muistuttaa, että päätösten valmistelu on aina vaativaa ja useamman vaihtoehdon selvittäminen välillä työlästä.-Yleensä erilaisia vaihtoehtoja tulisi valmistella, mutta ei aina, jos paras esitys on ilmeinen.Kaiken kaikkiaan Lemillä onnistuttiin tavoitteiden saavuttamisessa tarkastuslautakunnan mielestä viime vuonna tyydyttävästi tai hyvin.Tarkastuslautakunnan puheenjohtaja Lemillä on Osmo Pylkkö (kd.). Hän esittelee tarkastuslautakunnan työn tuloksia kunnanvaltuustolle ensi viikon maanantaina.

Matti Riihelä

Kirjoittaja: