Uusi kauppakeskus voi vaarantaa Ison-Kristiinan teatterihankkeen

Kaupunginteatterin rakentamista Ison-Kristiinan lisärakennukseen käsiteltiin kaupunginvaltuuston infotilaisuudessa.Ison-Kristiinan omistajan kynnyskysymys laajennukselle on, lähteekö kaupunki kaavoittamaan keskustan ulkopuolisia kauppakeskuksia.Heli TiusanenLAPPEENRANTA. Kaupunginteatterin kohtaloa puitiin valtuuston infotilaisuudessa maanantaina. Kauppakeskus Ison-Kristiinan omistavan Cityconin edustajat esittelivät lisärakennukseen mahdollisesti sijoittuvan teatterin suunnitelmia sekä kustannusarvioita. Kaupunginvaltuutetut esittivät kysymyksiä teatterin johdolle sekä Cityconin edustajille.Cityconin kiinteistökehitysjohtaja Jukka Posti toi tilaisuudessa esille, että Citycon pitää Lappeenrannan…

Heli Tiusanen

Kirjoittaja: