Categories
Artikkelit

Koskimiehelle ja Renting & Leasing Oy:lle tontit Lentokentäntieltä

Kirsi RätyLAPPEENRANTA. Lappeenrannan tekninen lautakunta hyväksyi Urheilu Koskimies Oy:n ja ETM Renting & Leasing Oy:n varaukset Lentokentäntien tonteista. ETM Renting & Leasing Oy varaa osoitteessa Lentokentäntie 49 sijaitsevan tontin hallitilan rakentamista varten. Yritys aikoo vuokrata hallista tiloja pienyrityksille ja yksityisille henkilöille. Tontin asemakaavan mukainen rakennusoikeus on 1264 kerrosneliömetriä.Urheilu Koskimies Oy varaa tontin osoitteessa Lentokentäntie 51. Yritys aikoo rakentaa tontille noin tuhannen neliömetrin suuruisen veneiden huolto- ja varastohallin. Piha-aluetta aiotaan käyttää veneiden näyttely- ja varastoalueena.Molemmat tontit aidataan rakennusvalvonnan edellyttämällä tavalla.

Kirsi Räty

Kirjoittaja: