Categories
Artikkelit

Laura Lares teki itselleen työpaikan

Timo LaitakariLaura Lares jätti Kalevala Koru Oy:n toimitusjohtajan työt viiden vuoden jälkeen tammikuun lopussa. Hän perustelee tehtävästä luopumista sillä, että muutos, jota hän tuli yhtiöön tekemään, saatiin valmiiksi.Isoimpana urakkanaan hän pitää vuonna 2005 ostetun Lapponia Jewelryn integroimista osaksi Kalevala Korua.Helmikuun alkupäivinä Lares rekisteröi yhtiökumppaninsa Miia Närekorven kanssa Woimistamo Oy:n. Yhtiön kotipaikka on Lappeenranta. Kahden naisen yritys tarjoaa liikkeenjohdon konsultointia, valmennusta, koulutusta ja viestintäpalvelui- ta.Lareksen vahvuuksia ovat strategiat ja henkilöstöhallinto. Närekorpi taas on tehnyt uransa viestinnän alalla, viimeksi UPM:n paperipuolen viestintäjohtajana.Lares kertoo asiakaskunnan koostuvan sekä yrityksistä että julkishallinnosta. Pääosin työt tehdään pääkaupunkiseudulla.Uuden yrityksen myötä viikonloppujoutsenolaisesta tuli vakituinen asukas. Lares perusteleekin ratkaisuaan osin kotiseutukaipuulla -?Tällaiselle ihmiselle ei löydy täältä työpaikkaa, jos ei sitä itse luo.Toistaiseksi yritys ei pyri suureen kasvuun.-Ensin tavoite on, että saamme itse tehdä töitä kädet savessa. Seuraavassa vaiheessa voimme kasvaa hallitusti, kunhan näemme, millainen kysyntä palveluillamme on.

Timo Laitakari

Kirjoittaja: