Categories
Artikkelit

Saimaan kalastusmatkailussa kehittelyn vaihe

Ilpo LeskinenJuuri nyt on oikea aika testata ja kehitellä tuotteita Saimaan kalastusmatkailuun. Näin arvioi matkailun kehittämisestä vastaava johtaja Jussi Virsunen Imatran seudun kehitysyhtiöstä.Etelä-Karjalan ja Saimaan kalastusmatkailussa on vielä hiljaista. Palveluja ei massoittain kysytä.Tulevaisuus näyttää Virsusen mukaan vilkkaammalta, yksin maakunnan kasvavan majoituskapasiteetin ansiosta.— En kävisi toppuuttelemaan vaan mieluummin kannustan uusia yrittäjiä mukaan. Nyt kannattaa kehitellä mahdollisimman monipuolisia matkailutuotteita.Suurin kysynnän kasvu tulee Venäjältä, mutta Virsusen mukaan tarjontaa pitää suunnata Venäjää laajemmalle.— Koko ajan on pidettävä Keski-Eurooppa kirkkaana mielessä, eikä kotimaan markkinoita pidä unohtaa. Kalastusmatkailua Etelä-Karjalassa Blue Saimaa/Saimaa Adventures Imatralla.M/s Emma Imatralla.Kalastusopas Kari Porevirta Imatralla.Salpa-Safarit Joutsenon Rauhassa.Saimaan Paula Taipalsaarella.Karhupirtit Taipalsaarella.Lauritsalan kartano Lappeenrannassa.Lux Fishing Parikkalan Särkisalmella.

Ilpo Leskinen

Kirjoittaja: