Categories
Artikkelit

Rauhan Caprin tilat ovat täynnä

Joutseno. Kauppakeskus ja Angry Birds -puisto aukeavat 1. heinäkuuta. Kaarina K avaa Capriin putiikkinsa.

TIMO LAITAKARI

Rauhan uuden kauppakeskus Caprin kaikki tilat ovat vuokrattu. Holiday Club Resorts Oy kertoo asiasta tiedotteessaan.

Heinon Tukun marketin ja Angry Birds -puuhapuiston lisäksi tiloihin tulee muun muassa Boutique Kaarina K -muotiliike, lastenvaatekauppoja, apteekki, kahvila ja kaksi kiinteistövälitysyritystä.

Kolmeen kerrokseen levittäytyvä Capri avautuu heinäkuun alussa.

Kauppakeskuksen laajuudeksi tulee noin 5 000 neliötä, josta Angry Birds -puisto vie puolet. Puuhapuistoon tulee erilaisia liikunnallisia aktiviteetteja, ja se on suunniteltu ensisijaisesti perheille. Myös yritykset nähdään tärkeänä kohderyhmänä.

Pohjakerroksesta suurimman tilan vei Heinon Tukku Saimaa Oy:n päivittäistavarakauppa. Sinne tulee muun muassa leipien ja leivonnaisten paistopiste.

Kauppakeskus sijaitsee keskellä Joutsenon Rauhan uutta lomakeskusta. Aivan sen vieressä on Holiday Clubin kylpylähotelli.

Kauppakeskus Caprin rakentaa Rakennusliike Evälahti Oy. Investoinnin kokonaisarvo on 13 miljoonaa euroa.

Alun perin kauppakeskusta rakensi venäläistaustainen yhtiö. Työt kuitenkin keskeytyivät rahoitusongelmiin. Holiday Club osti kauppakeskuksen syksyllä 2012.

Kauppakeskus Capri

Angry Birds -huvipuisto, 2 500 neliötä.

Heinon Tukun marketti, 1 000 neliötä.

Lisäksi Korvenkylän apteekki, Boutique Kaarina K., Crocs Shop, Kankurin Tupa, lastenvaateliikkeet Lucky Kids ja Frendi, Riipisen riista- ja matkamuistomyymälä, italialainen kahvila, suklaakonditoria Paris HK sekä kiinteistövälitysyritykset Nortum Oy ja Biport Oy.

Kirjoittaja:
Timo Laitakari