Categories
Artikkelit

Golden Swing päätti yhteistyön VG:n kanssa

LAPPEENRANTA. Viipurin Golf valmistautuu avaamaan Kahilanniemen kentän omin voimin.

Kalle Sipiläinen

Golden Swing Lappeenranta Oy on irtisanonut yhteistyösopimuksensa Viipurin Golfin kanssa Kahilanniemen golfkentällä. Käytännössä kyse on kentän caddiemaster- eli vastaanottopalveluista.

— Palvelua ei voi tuottaa, jos siitä ei saa edes kuluja kattavaa korvausta, perustelee Golden Swingin toimitusjohtaja Jukka Suninen sopimuksen irtisanomista.

— Eihän se pelaamista estä, mutta me emme voi palkata ketään nuoria sinne töihin, jos ei ole tietoa, että siitä saadaan mitään korvausta, hän sanoo.

Sunisen mukaan sama vanha tarina jatkuu. Golden Swing olisi halunnut neuvotella Kahilanniemen kenttään liittyviä, epäedullisiksi koettuja sopimuksia uusiksi, mutta neuvotteluyhteyttä Viipurin Golfin kanssa ei ole ollut.

Golden Swing on vastannut VG:n alivuokralaisena Kahilanniemeen rakentamistaan lyöntiharjoittelualueesta ja pikkuklubirakennuksesta sekä muun muassa caddiemaster-palveluista.

— Jos he hoitavat asian itse, niin sittenhän homma on selvä, Suninen sanoo.

Tästä todennäköisesti onkin kyse. Viipurin Golfin nettisivuilla julkaistussa lyhyessä hallituksen tiedotteessa todetaan, että VG valmistautuu avaamaan Kahilanniemen kentän omin voimin kesäksi 2015.

Tarkemmin Viipurin Golfin puheenjohtaja Minna Väyrynen ei halua asiaa tässä vaiheessa kommentoida.

Väyrysen mukaan siitä tiedotetaan lisää myöhemmin tällä viikolla pidettävän hallituksen kokouksen jälkeen.

Kokonaan Golden Swing ei ole Kahilanniemestä vetäytymässä. Sunisen mukaan kentällä voisi pyörittää edelleen muun muassa akatemiatoimintaa ja vesirangea. Golden Swingillä kentällä myös iso uudisrakennus, jolle etsitään käyttötarkoitusta.

Kirjoittaja:
Kalle Sipiläinen