Categories
Artikkelit

V-P Toiviainen sai yrittäjäpalkinnon

Timo Laitakari, Minna Mäkinen Maakunnan yrittäjäpalkinnon on saanut ruokolahtelainen yritys V-P Toiviainen. Etelä-Karjalan yrittäjäyhdistys jakoi palkinnon perjantaina yrittäjäjuhlassa Lappeenrannassa. – Hyvältä tuntuu. Tämä on yksi niistä asioista, joilla ei ole hintalappua, totesi yrittäjä Veli-Pekka Toiviainen. 30 vuotta sitten käynnistynyt yritystoiminta on Toiviaisen mukaan tasaisessa vaiheessa. Näköpiirissä ei ole sen paremmin ylä- kuin alamäkiäkään. V-P Toiviainen toimii pääasiassa Imatran seudulla maan- ja viherrakennus-, kuljetus- sekä kunnossapitoalalla. Yrityksellä on myös Imatran vaneri ja kaluste -myymälä. – Suurimmat kasvun mahdollisuudet näemme tällä hetkellä juuri kauppapuolella. Yhtiö työllistää noin 30 ihmistä, ja liikevaihto on noin neljä miljoonaa euroa. – Periaatteena on ollut, että työpaikat pyritään aina turvaamaan. Palkintolautakunta kiitti V-P Toiviaista siitä, että yrityksen kova työ on tuottanut tulosta, vaikkei maanrakennus ole helppo toimiala.

Paikalliset yrittäjäpalkinnot Imatra: Niskan Hydrauliikka ja raskasosa Rautjärvi: Monipalvelu auttava käsi Lappeenranta: Mediamaestro Lemi: Rakennus A. Ala-Outinen Luumäki: Leipomo-konditoria Sanelko/Satun Makiat Ruokolahti: Maatalousyhtymä Hänninen Jorma ja Yrjö Saari: Tmi Röksän kauppa Savitaipale: Kuljetus Veijo Kylliäinen Taipalsaari: Pitamus Forwarding Ylämaa: Rikun Taxi

Timo Laitakari, Minna Mäkinen

Kirjoittaja: