Categories
Artikkelit

Anniina Timoselle Idols-voitto

Kaisa Juntunen

Anniina Timonen voitti syksyn Idols-kilpailun. Yleisö äänesti lappeenrantalaislähtöisen Timosen voittajaksi perjantai-illan finaalissa. Kilpailu oli kova, sillä voittaja sai 50,7 prosenttia äänistä. Toiseksi sijoittui 16-vuotias Leevi Salonen. Voittaja saa levytyssopimuksen Universal Musicin kanssa. Molemmat nuoret artistit esittivät viimeisellä kierroksella omakohtaisen ja koskettavan kappaleen. Timonen lauloi ja räppäsi siitä, kun elämässä on vaikeaa ja tekee mieli paeta murheita omiin maailmoihin. Kaikki kolme tuomaria kehuivat Timosta vuolaasti. Antti Tuisku sanoi suoraan, että toivoi Timosen voittoa. — Niin paljon kuin rakastan teitä kaikkia, niin ohjelmalle ja formaatille tekisi hyvää, jos voittaisit, Tuisku sanoi Timoselle heti esityksen jälkeen.

Kaisa Juntunen

Kirjoittaja: