”Voi Lassi pieni, minkä teit!”

Idols-semifinaaleihin valittu Lassi Valtonen jättäytyi kisasta. Tamperelaistuneen joutsenolaisen ääntä kehuttiin kauniiksi ja esiintymistä hiljaisen karismaattiseksi.

Sari Pullinen

Helsinki. Kahdentoista Idols-semifinalistin joukkoon valittiin myös Lassi Valtonen, 20, mutta häntä ei jatkossa Idols-kilpailussa kuitenkaan nähdä. Valtonen jättäytyi omalla päätöksellään pois kisasta ja aikoo keskittyä omaan muusikonuraansa ja bändiinsä.

— Bändi edellä mennään, ja tämä ei ole mua varten. Lähdin Idolsiin mukaan näyttämään, että ”alamaailmastakin” löytyy hyviä laulajia. Etteivät kaikki ole kauluspaitaisia peruspoppareita, hän toteaa MTV3:n nettisivuilla.

Valtonen ei anna tällä hetkellä medialle haastatteluja.

”Voi Lassi pieni, minkä teit!” kommentoitiin päätöstä Facebookissa. Fanit suhtautuivat kuitenkin ymmärtäväisesti ja kyselivät, missä häntä voi kuulla seuraavaksi sekä milloin ilmestyy levy.

Tuomari Sami Pitkämö harmitteli Valtosen päätöstä, mutta arveli, että miehestä kuullaan vielä.

Valtonen on saanut Facebookissa jo 60 000 fania. Joukko jaksoi uskoa idolinsa jatkoon pääsyyn, vaikka nuorukaisella oli vaikeuksia muistaa esittämänsä laulun sanat.

Idols-tuomari Jone Nikula luonnehti Valtosen esiintymistä hiljaisen karismaattiseksi ja Sami Pitkämö hänen ääntään harvinaisen upeaksi ja kauniiksi.

Lappeenrantalaiset Sanna Hovi ja Anssi Salokannel eivät yltäneet Idolsin semifinaaliin saakka, mutta olivat mukana 20 parhaan joukossa.

Idolsin semifinaalit alkavat televisiossa ensi sunnuntaina 6. maaliskuuta kello 20 MTV3-kanavalla. Kilpailun viimeinen finaali nähdään sunnuntaina 8. toukokuuta.

KUVATEKSTI

MTV3

Lassi Valtosen fanit odottavat tietoja siitä, missä miestä voi kuulla seuraavaksi. Idolsissa häntä ei enää nähdä, vaikka hänet semifinaaleihin valittiinkin.

Kirjoittaja:
Sari Pullinen