Categories
Artikkelit

Kortit pysyivät visusti hihassa

NST – Classic 1—4

Jarmo Hämäläinen

LAPPEENRANTA. Salibandyliigan ensi viikolla alkavat pudotuspelit pitivät sekä NST:n että Tampereen Classicin kortit visusti piilossa, kun joukkueet kohtasivat keskiviikkona runkosarjan toiseksi viimeisellä kierroksella.

Sen verran enemmän pistenälkää sarjan kakkospaikasta taistelevalta Classicilta kuitenkin löytyi, että se väänsi vierasvoiton lukemin 1—4 (0—1, 0—1, 1—1).

— Meiltä puuttui sellainen viimeinen puristus, jota näitä kärkipään joukkueita vastaan pudotuspeleissä tarvitaan, jos aiotaan voittoja ottaa, NST:n valmentaja Petri Heino myönsi.

— Ei meilläkään ihan paras porukka matkassa ollut. Puolet oli sellaisia nuoria, jotka eivät viime kaudella vielä vakituisesti pelanneet liigassa, kertoi Classicia nykyään luotsaava NST:n entinen valmentaja Jarkko Rantala.

— Monilla kokeneemmilla pelaajilla oli töitä ja muita esteitä. Lappeenranta on pelipaikkana sellainen, että esteitä joskus ilmaantuu, Rantala havannoi.

KOTIJOUKKUEEN ainoan osuman viimeisteli kolmannessa erässä nopeasti annetusta vaparista Tuomas Arponen. Muut hyvät maalipaikat selvitti Classicin maalille pikahälytyksellä kutsuttu Lassi Toriseva.

NST on liigassa seitsemäntenä ja varmistanut pudotuspelipaikkansa.

Omalla sijoituksellaan se ei enää voi tulevaan pudotuspelivastustajan valintaan vaikuttaa. Neljä kärkijoukkuetta valitsevat vastustajansa maanantaina.

— Meillä on nyt viimeiset hetket kokeilla eri ketjuja ennen pudotuspelejä. Jotain kortteja pitää vielä hihassakin, Heino muistutti.

Kai Skyttä

NST:n Tommi Mäkelän laukoma vapari kilpistyy Classicin puolustajaan ennen kuin maalivahti Lassi Toriseva joutuu torjuntatehtäviin.

NST:n Aki Seppälä sai keskiviikkona 300 ottelua täyteen salibandyliigan runkosarjassa.

Kirjoittaja:
Jarmo Hämäläinen