Matti Nenosesta golfin väliaikaispomo

Matti Nenonen valittiin Viipurin Golfin vt. toimitusjohtajaksi. Nenonen on varautunut hoitamaan tehtävää tarvittaessa syksyyn saakka.

Jarmo Hämäläinen

LAPPEENRANTA. Viime viikolla vapautunut Viipurin Golfin toimitusjohtajan tehtävä on täytetty väliaikaisesti. Sanoma Lehtimedia Oy:n mediamyyntijohtajan tehtävistä vuoden alussa eläkkeelle jäänyt Matti Nenonen on valittu golfyhtiön vt. toimitusjohtajaksi.

Matti Nenonen on kokenut golfmies ja hänellä on taustaa myös urheiluseuran johtotehtävistä. Nenonen työskenteli Liiga-SaiPan toimitusjohtajana vuosina 2005—2006.

Viipurin Golfin vt. toimitusjohtajan tehtävää Nenonen on varautunut hoitamaan tarvittaessa syksyyn saakka.

— Kun minua kysyttiin tähän tehtävään, sanoin että voin olla tässä syksyyn asti, jos uutta toimitusjohtajaa ei sitä ennen löydetä.

— Hoidan nyt juoksevia asioita ja kaikkea muuta mahdollista. Kevät on golfyhtiössä aika hektistä aikaa, eikä uutta johtajaa varmasti mistään ennen pelikauden alkua löydetä, Nenonen sanoo.

VIIPURIN GOLFIN toimitusjohtajana vajaat kaksi vuotta toiminut Aki Mähönen vapautettiin tehtävistään viime viikolla. Syyksi kerrottiin näkemyserot uuden puheenjohtajan Minna Väyrysen ja toimitusjohtajan välillä.

Mähönen seurasi tehtävässään Kimmo Pennasta, joka erotettiin, kun Reijo Paajanen aloitti uuden kautensa Viipurin Golfin puheenjohtajana.

Matti Nenosen mielestä Rauhan uuden golfkentän avautuminen keväällä ei vaikuta Viipurin Golfin toimitusjohtajan tehtäviin merkittävästi.

— Tärkeintä on nyt keskittyä oman yhtiön ja oman kentän asioihin. Onhan meillä tietysti kolmen kentän yhteinen markkinointi Imatran ja Rauhan kentän kanssa.

— Olisi tietysti hienoa, jos tämä kolmen kentän yhteinen vetovoima pystyisi jatkossa pysäyttämään vaikka niitä golfin harrastajia, jotka matkaavat Helsingistä Tahkolle, Nenonen ennakoi.

KUVATEKSTI

Mika Strandén

Matti Nenonen johtaa Viipurin Golfin uuteen pelikauteen vt. toimitusjohtajana.

Kirjoittaja:
Jarmo Hämäläinen