Categories
Artikkelit

Anniina jo Spotifyn top ten -listalla

Kaisa Juntunen Anniina Timosen debyyttisinkku Syvään päähän on kivunnut jo Spotifyn kymmenen soitetuimman kappaleen listalle. Maanantaina biisi oli yhdeksännellä sijalla. Timonen voitti Idols-laulukilpailun viime perjantaina. Hän esitti kappaleen Syvään päähän viimeisellä ja ratkaisevalla kierroksella. Timonen on kirjoittanut koskettavan kappaleen räppilyriikat itse, ja myös kertosäkeessä näkyi artistin oma kädenjälki. Hänen kanssaan biisiä olivat tekemässä Kaiku Entertainmentin tuottaja Mikko Koivunen sekä Henna Sarriola ja Suvi Vainio. — Uskomaton fiilis. En osannut odottaa, että biisi pääsisi ollenkaan top50 listalle, en oikeastaan ollut edes ajatellut asiaa. Me kaikki, jotka olimme tekemässä biisiä, olemme tosi innoissamme tästä ja erittäin positiivisesti yllättyneitä sen menestyksestä, Timonen kommentoi.   Timosesta tuntuu käsittämättömältä, että niin monet ihmiset ovat pitäneet hänen kirjoittamastaan sanoituksesta. — Olen saanut viestejä ihmisiltä, jotka kertovat, että he pystyvät samaistumaan biisiin ja kiittävät minua siitä, että tämä biisi on tehty. Siitä olen todella otettu ja kiitollinen. Vastikään 22 vuotta täyttänyt Timonen muutti keväällä Lappeenrannasta Helsinkiin, koska niin on käytännöllisempää luoda musiikkiuraa. Idolsin voitto toi Timoselle levytyssopimuksen Universal Musicin kanssa. — Tällä viikolla on ainakin radiohaastatteluja luvassa ja pidetään palaveri levy-yhtiön kanssa Lappeenrannan lyseon lukiosta ylioppilaaksi kirjoittanut Timonen on ollut viime keväästä töissä helsinkiläisessä kahvilassa. Hän aikoo jatkaa ainakin toistaiseksi niitä hommia.  

Kaisa Juntunen

Kirjoittaja: