Reinar Hallik jättää Namikan

Tiistain Eurocupin ottelu Tartossa on Hallikin viimeinen ottelu Namikan paidassa.

KAISA JUNTUNEN

TARTTO. Virolaisvahvistus Reinar Hallik jättää Lappeenrannan Namikan. Hän pelaa viimeisen ottelunsa Namikan paidassa tänään Tartossa, jossa lappeenrantalaiset kohtaavat Tartu Rockin Eurocupin ottelussa.

– Hallik ei saanut potkuja, vaan hän otti asian itse puheeksi, Namikan valmentaja Mika Turunen kertoi.

Turunen myöntää, että tyytymättömyyttä oli puolin ja toisin. Hallik ei ollut tyytyväinen peliaikaansa, Turusen mielestä mies ei täyttänyt odotuksia.

– Olemme aikaisemminkin tämän kauden aikana miettineet mahdollisia muutoksia pelaajakokoonpanoon, mutta Fiban sääntöjen puitteissa emme ole voineet niitä tehdä.

Hallik kertoi tuntemuksistaan toissa viikolla, ja sen jälkeen Turunen on kartoittanut ahkerasti pelaajamarkkinoita. Hän korostaa, ettei aio panikoitua pikaisiin ratkaisuihin.

– Joukkueessa on niin mahtava henki, etten halua rikkoa sitä hätäisillä ratkaisuilla. Tämän päiväisen ottelun jälkeen alamme keskittyä täysin pantteri-patsaan palauttamiseen Lappeenrantaan, Turunen sanoi.

Korisliigassa Hallikin tilastolukemiksi jäi 6,7 pistettä ja neljä levypalloa ottelua kohden. Fiba Eurocupissa tilastot ennen viimeistä ottelua olivat 6,9/2,8.

Namika maksaa Hallikille palkkaa tammikuun loppuun saakka.

Namika kohtaa illan ottelussa Tartu Rockin, joka johtaa Eurocup-lohkoa puhtaalla pelillä. Namikan cup-taival päättyy tähän otteluun, mutta se taistelee lohkon kolmannesta paikasta.

ES-ARKISTO/JOHANNA KANNASMAA

Kuvateksti

Reinar Hallik oli tyytymätön Namikassa saamaansa peliaikaan.

Kirjoittaja:
Kaisa Juntunen