Heikki Järvenpää palaa valtuuston puheenjohtajaksi

Lappeenrannassa kokoomus päätti valinnoistaan viikonloppuna.

EEVA SEDERHOLM

Heikki Järvenpää (kok.) palaa Lappeenrannan kaupunginvaltuuston johtoon. Kokoomuksen valtuustoryhmä ja kunnallisjärjestö päättivät yksimielisesti viikonlopun kokouksessaan ehdottaa konkaripoliitikkoa puheenjohtajaksi.

Järvenpää on hoitanut tehtävää jo kaksi kertaa aiemmin. Muodollisesti kaupunginvaltuuston pitää vielä hyväksyä valinta.

Kokouksessa puolue päätti myös, keitä muita se ehdottaa sille varatuille luottamushenkilöpaikoille. Lappeenrannan kaupunginhallituksen jäseniksi valittiin Ilpo Hakula, Jyri Hänninen ja Säde-Sylvia Verho.

Kaupunginhallituksen tulevaisuusjaostoon ehdotetaan Jukka Pesua sekä hallinto- ja henkilöstöjaostoon Tuula Lindiä ja Markus Iitiää.

Valtuustoryhmän tulevaksi puheenjohtajaksi valittiin kunnallisvaalien ääniharava, kansanedustaja Reijo Paajanen. Hän oli tyytyväinen, että kaikki valinnat saatiin aikaan ilman äänestyksiä.

­·Olen äärimmäisen tyytyväinen, että saimme aikaan hyvän sopuratkaisun ja minusta pitkälti oikeita ihmisiä oikeille paikoille, Paajanen toteaa.

Lind teknisen

lautakunnan johtoon

Puolue päätti myös lautakuntien jäsenistä ja niiden puheenjohtajista. Paajanen kertoi kokoomuksen pyrkineen saamaan luottamustehtäviä kaikille, jotka vaaleissa olivat ehdolla.

Kokoomukselle on varattu kahden lautakunnan puheenjohtajuudet. Niistä teknisen lautakunnan johtoon tulee Tuula Lind ja tarkastuslautakunnan Olli Naukkarinen.

Lisäksi käsiteltiin kaupunginyhtiöiden hallituskokoonpanoja.

Lappeenrannan kaupunkiyhtiöt·-konsernin varapuheenjohtajaksi puolue valitsi Ilpo Hakulan ja Lappeenrannan Energian puheenjohtajaksi Jukka Pesun. Teknologiakeskus-Kareltekin puheenjohtajaksi tulee Kullervo Lehtonen ja Lappeenrannan laivojen puheenjohtajaksi Reijo Paajanen.

Maakuntaliiton hallitukseen kokoomus valitsi Reijo Paajasen ja Tuula Lindin.

Kirjoittaja:
Eeva Sederholm