Jorma Hernesmaa jättää vastaavan päätoimittajan tehtävät Etelä-Saimaassa

Vastaavan päätoimittajan tehtävät tulevat haettavaksi lähiaikoina.

JYRKI NUOTTIMÄKI

LAPPEENRANTA. Vastaava päätoimittaja vaihtuu Etelä-Saimaassa. Vuoden 1999 joulukuusta Etelä-Saimaan päätoimittajana toiminut Jorma Hernesmaa, 56, jättää nykyiset tehtävänsä tämän vuoden kuluessa.

Hernesmaa luopuu vastaavan päätoimittajan tehtävistä omasta toivomuksestaan.

­ Olen tehnyt tätä työtä nyt kuusi vuotta, ja työnantajan kanssa aikanaan tehty sopimus mahdollistaa siirtymiseni toisiin tehtäviin. Nyt on sekä lehdelle että itselleni sopiva aika vaihtaa vastuun kantajaa, Hernesmaa sanoo.

Vastaavan päätoimittajan paikka tulee haettavaksi lähiaikoina. Hernesmaa jatkaa nykyisessä tehtävässään siihen saakka, kunnes uusi vastaava päätoimittaja on aloittanut työnsä. Sen jälkeen Hernesmaa siirtyy päätoimittajaksi, jonka vastuualueena on lehden artikkeliosasto.

Hernesmaan päätoimittajakaudella Etelä-Saimaa on kehittänyt yhdessä Sanoma Lehtimedian muiden sanomalehtien kanssa erityisesti teemasisältöjään sekä kokenut juhlavuotenaan sisältö- ja ulkoasu-uudistuksen. Myös lehden levikki ja lukijamäärien kehitys on ollut vakaata.

PEKKA HÖLKKI

Kuvateksti

Päätoimittaja Jorma Hernesmaa yllätti työtoverinsa ilmoitettuaan tiistaina jättävänsä vastaavan päätoimittajan tehtävät tämän vuoden kuluessa.

Kirjoittaja:
Jyrki Nuottimäki