LAPPEENRANTA. Etelä-Karjalan ammattikorkeakoulussa Lappeenrannassa alkaa ensi syksynä ensimmäistä kertaa liiketalouden ylempi ammattikorkeakoulututkinto. Se toteutetaan osittain yhteistyössä Pietarin talous- ja finanssiyliopiston kanssa. Opinnot suuntautuvat kansainväliseen kauppaan ja erityisesti Venäjän-kauppaan.
Koulutusohjelma on nimeltään Degree Programme in International Business Management. Ohjelmassa on keskeistä korkeatasoinen osaaminen kansainvälisessä kaupassa, erityisesti Venäjään suuntautuvassa liiketoiminnassa, markkinoinnissa ja johtamisessa.
Sujuva englannin kielen taito on opiskelussa välttämätöntä, koska pääosa opetuksesta on englanninkielistä. Tutkintoon voi sisällyttää myös venäjän kielen syventäviä opintoja.

LIIKETALOUDEN ylempään ammattikorkeakoulututkintoon voivat hakea tradenomitutkinnon, amk-tasoisen insinööritutkinnon, restonomitutkinnon tai näiden alojen soveltuvan korkeakoulututkinnon suorittaneet henkilöt, joilla on vähintään kolme vuotta työkokemusta tutkinnon suorittamisen jälkeen.
Koulutukseen haetaan suoraan Etelä-Karjalan ammattikorkeakouluun 20. huhtikuuta mennessä. Lisätietoja ja hakukaavakkeet löytyvät internetistä osoitteesta www.ekamk.fi tai ne voi pyytää amk:n täydennyskoulutusyksiköstä.



Kirjoittaja:2007-03-28

Kirjoittaja:
2007-03-28