Keni Weckström palaa Ketterän vastuuvalmentajaksi

Weckström palasi Ketterän valmentajaksi lähes kahdenkymmenen vuoden tauon jälkeen. Ketterän vuoteen mahtuu myös 50-vuotisjuhla ja juhlapeli SaiPaa vastaan.

JARMO HÄMÄLÄINEN

Jääkiekon Suomi-sarjassa pelaava Imatran Ketterä pelaa ensi kaudella lappeenrantalaisen Kari ”Keni” Weckströmin valmennuksessa. Weckström oli Ketterän valmentajana edellisen kerran 1988-90, kun joukkue pelasi silloisessa ykkösdivisioonassa.

SaiPa:ssa viime aikoina juniorivalmentajan vaikuttanut Weckström aloitti Ketterän kesäharjoitusten vetämisen keskiviikkona, mutta joukkueen kokoaminen on vasta alkutekijöissä.

– Neuvottelut pelaajasopimuksista aloitetaan vasta nyt, vaikka harjoitusryhmä onkin jo koossa. Keni on nyt mukana valitsemassa pelaajia joukkueeseen, Ketterän manageri Pentti Kontro kertoo.

Kontron mukaan suurin osa viime kauden joukkueesta jatkanee pelaamista. Uuden valmentajan mukana on tulossa ainakin puolustaja Antti Weckström.

– Kakkosvalmentaja on parhaillaan haussa ja rakennuskiireiden vuoksi sivussa olleen Janne Kallion kanssa on keskusteltu maalivahtivalmennuksesta. Pelaajia kartoitetaan Imatran ja Lappeenrannan alueelta ja miksei kauempaakin, os joku olisi sopivasti tuossa vaikka opiskelemaan tai töihin tälle seudulle, Kontro sanoo.

Ketterä aloittaa syksyllä Suomi-sarjan neloslohkossa, jossa muut joukkueet ovat D-Kiekko, HCM ja Koovee Tampereelta, Porvoon Hunters ja Nastolan Kiekko.

Imatran Ketterä viettää viettää ennen kauden alkua elokuun 25. päivänä seuran 50-vuotisjuhlia. Edellisenä päivänä SaiPa on lupautunut tulemaan Imatralle juhlaotteluun, jossa isäntiä edustaa Ketterä all stars.

Kirjoittaja:
Jarmo Hämäläinen