Categories
Artikkelit

Imatra suuntaa kaupunkistrategian elinkeinopolitiikkaan

HANNU OJALAIMATRA. Imatran kaupunki kääntää strategiaansa nykyistä enemmän kilpailukyvyn ja elinkeinopolitiikan suuntaan. Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Anu Urpalaisen (kok.) mukaan strategian tarkistuksessa nykyisiä avaintavoitteita täsmennetään, selkiytetään ja karsitaan.Keskeisten luottamushenkilöiden ja virkamiesten kokous valmistelun tavoitteista pidettiin maanantaina. Virkamiestyölle aikaa on varattu runsas kuukausi. Elokuussa valtuustokauden keskeiset poliittiset linjaukset käsitellään kaupunginhallituksessa. Valtuustoon asia etenee syyskuussa.Strategian tärkeimpänä asiana Urpalainen pitää sitä, että käsittelyssä saadaan tiivistettyä kaupunkilaisten yhteinen tahto siitä, mihin kaupunkia halutaan viedä.Anu Urpalaisen omissa ajatuksissa Imatra on yrittäjyyden ja luovuuden rajakaupunki, jossa kuntalaisen on hyvä elää ja asua.Meneillään olevalla tarkistuskierroksella näkemyksille haetaan aiempaa enemmän kaupunkilaisten kommentteja.- Nuorisovaltuuston ja vanhusneuvoston lisäksi kuntalaiset pääsevät sanomaan netissä mielipiteensä, Urpalainen lupaa.

Hannu Ojala

Kirjoittaja: