Categories
Artikkelit

Timo Hämäläisestä Yritystilan toimitusjohtaja

Anne Kotiharju LAPPEENRANTA. Lappeenrantalainen rakennustekniikan diplomi-insinööri Timo Hämäläinen on valittu Lappeenrannan Yritystilan uudeksi toimitusjohtajaksi. Vuonna 1960 syntynyt Hämäläinen on nyt Pöyry Finland Oy:n Lappeenrannan toimiston palveluksessa. Hämäläinen siirtyy Lappeenrannan kaupunkiyhtiöt konserniin kuuluvaan Yritystilaan maaliskuun alussa.Hämäläisellä on 25 vuoden kokemus alalta. Hän on toiminut päärakennesuunnittelijana muun muassa kauppakeskus Galleriassa ja Holiday club Saimaan kylpylähotellissa.Yritystila on ollut ilman toimitusjohtajaa syksystä lähtien. Eläkkeelle siirtyneen Markku Muhosen tilalle valittiin uusi toimitusjohtaja kesällä, mutta valittu henkilö paljastui talousrikoksista tuomituksi.Toimitusjohtajan paikkaa haki 45 henkilöä. Lopullinen valinta venyi muun muassa turvaselvitysten takia.Kaupunkiyhtiöiden toimitusjohtaja Tom Hultin korostaa Yritystilan keskeistä merkitystä kaupungin elinkeinopolitiikan toteuttamisessa ja uusien työpaikkojen luomisessa.-Olen erittäin tyytyväinen, että olemme löytäneet Yritystilalle ammattilaisen ja kehittäjän Lappeenrannasta.Yritystilan hallituksen puheenjohtaja Markku Paavoseppä uskoo uuden toimitusjohtajan tuovan jatkuvuutta kasvuhakuiseen toimintaan.Yhtiöllä on noin 90 000 neliötä toimitiloja. Vuokralaisina olevissa yrityksissä on noin 820 työpaikkaa. Yhtiö vastaa myös Lappeenranta Free Zone Oy:n toiminnasta. Yritystilan liikevaihto on noin viisi miljoonaa euroa ja ja sen palveluksessa on kolme henkilöä.

Anne Kotiharju

Kirjoittaja: